• Grup Palet
  • Grup Palet
  • Grup Palet

Grup Palet

Un repàs a la nostra història

Des dels seus despatxos de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Torrelles de Llobregat, el Sr. Jaume Palet Roig i fills, dirigeixen GRUP PALET GESTORIA format per quatre eixos principals en els àmbits d'assessoria, gestió de patrimonis, corredoria d'assegurances i consultoria. Tot això sota una plataforma de serveis integrals orientats a donar resposta en l'àmbit de l'empresa i personal amb un compromís de servei basat en l'ètica, l'honradesa i la integritat.

Els orígens de Grup Palet es remunten a l'any 1947, quan el fundador Sr. Jaume Palet Roig juntament amb dos professionals i amics, van constituir el Gabinet Tècnic Mercantil, orientat a serveis d'advocacia i assegurances generals, posteriorment en el any 1948 es va fundar l'Assessoria Palet-Ollé ampliant els serveis i apropant-los cada vegada més a la filosofia de donar al client un servei integral de màxima qualitat.

Va ser finalment quan en l'any 1949 va crear el seu propi negoci Gestoria Administrativa Palet, a la Plaça del Dr. Letamendi juntament amb un equip de col·laboradors en la seva majoria provinents del sector assegurador. D’aleshores l'activitat inicialment centrada en advocacia i assegurances, es va anar ampliant amb serveis de gestoria, administració de finques i serveis informàtics. Sent la primera gestoria en donar aquest servei informàtic a múltiples empreses i assessories de Barcelona i província.

Però sense cap dubte tots aquets assoliments no haguessin estat possibles sense la col•laboració de tots els professionals, que durant aquest mes de 60 anys de història de Palet han dedicat el seu esforç i responsabilitat a aconseguir que els nostres serveis siguin de la màxima qualitat.